Trobada d’Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques de Catalunya a Capmany

Trobada d'Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques de Catalunya Capmany acull enguany la VII Trobada d’Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques de Catalunya. L’esdeveniment aplegarà les colles de Castellterçol, Gelida, la Seu d’Urgell, Ponts, Verges, Vidreres, Albons, el Soler, Montmaneu i Capmany. Al llarg del matí, es faran diverses activitats, mentre els membres de cada colla aniran cuinant els seus ranxos a la plaça. Al migdia, tothom podrà tastar les diverses propostes culinàries.

Entre l’oferta d’activitats per als visitants, destaca la fira de cellers i productes de Capmany, que s’instal·larà al centre del poble, i en la qual es podran conèixer i tastar els vins que s’elaboren a la població i altres productes gastronòmics, com el nap de Capmany. Durant el matí, també hi haurà sardanes, esbart dansaire, grallers, una visita guiada per descobrir la població i jocs diversos relacionats amb el món de la vinya, el vi i el ranxo de Capmany.

La trobada se celebra anualment en alguna de les poblacions que formen part de la Federació d’Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques de Catalunya, i aquesta és la primera vegada que es fa a l’Alt Empordà.

Us hi esperem!